Agenda


 • Informatieavond Waterschap

  Vechten voor de muskusrat en de bever, verbetering van de waterkwaliteit, natuurvriendelijke oevers ... wat kun je in het waterschap nog meer betekenen voor dieren, natuur en milieu? Denk je erover een politieke bijdrage in het waterschap te willen hebben? Kom dan naar onze informatieavond! Fractievoorzitters Paul van Gent (Rivierenland) en Cynthia Pallandt (Brabantse Delta) zullen je vertellen over politiek in het waterschap, en ook waterschapsbestuurder Dana van der Kraan is aanwezig om al je vragen te beantwoorden.

  De Partij voor de Dieren is reeds vertegenwoordigd in Rivierenland. We willen voor deze waterschappen graag nieuwe kandidaten werven. Daarnaast willen we in 2023 graag meedoen aan de verkiezingen in de overige Gelderse waterschappen: Vallei en Veluwe, Rijn en IJssel en Vechtstromen. We willen daartoe graag een groepje met geïnteresseerden verzamelen. Laten we de krachten bundelen en zorgen dat de Partij voor de Dieren straks in alle Gelderse waterschappen vertegenwoordigd is!

  Kun je niet aanwezig zijn, maar wil je wel betrokken worden bij de groepen die zich voorbereiden op de waterschapsverkiezingen? Mail dan naar gelderland@partijvoordedieren.nl. Ook als je vragen hebt kun je hier terecht.

  25 mei , 19:30 - 21:00
  https://zoom.us/j/98368707076?pwd=cGo5TmxiLzc1ZWNkQlRXWVczcC9Ldz09
 • Informatieavond Provinciale Staten

  Fractievoorzitter Luuk van der Veer, statenlid Lester van der Pluijm en fractiemedewerker Anna-Carolina Zuiderduin nemen je mee in de wereld van het werk van de statenfractie Partij voor de Dieren in Gelderland. Wat doen statenleden? Hoe ziet een vergadering eruit? Welke dossiers zijn voor de partij belangrijk in de provincie? De statenleden zullen een presentatie houden over hun werk en vragen van leden beantwoorden. Ben jij geïnteresseerd in het politieke werk van de partij in de provincie en wil je misschien zelf ook actief worden? Mis deze avond dan niet!

  Kun je niet aanwezig zijn, maar wil je wel betrokken worden bij de groepen die zich voorbereiden op de statenverkiezingen in 2023? Mail dan naar gelderland@partijvoordedieren.nl. Ook als je vragen hebt kun je hier terecht.

  18 juni , 19:30 - 21:00
  https://zoom.us/j/93553057283?pwd=SW96YWpHREdaYjh1amxQMkYrRWpwQT09