Doe mee


Sluit je aan bij het groeiend verzet in Gelderland!

Wil jij ook iets doen voor de Partij voor de Dieren? Er zijn verschillende mogelijkheden om je in te zetten voor de partij!

Wil je activiteiten organiseren? Sluit je dan aan bij een werkgroep!

Werkgroepen van de Partij voor de Dieren bestaan uit georganiseerde leden die in hun eigen gemeente en regio het gedachtegoed van de partij uitdragen. Dat doen zij door campagne te voeren in verkiezingstijd, maar ook door activiteiten te organiseren op andere momenten. Je kunt dan denken aan filmvertoningen, flyeracties, lezingen of andere manieren waarop de Partij voor de Dieren lokaal zichtbaar wordt.

Momenteel zijn er in Gelderland 11 werkgroepen:

Als je geïnteresseerd bent kun je je aanmelden via gelderland@partijvoordedieren.nl of via de pagina van je lokale werkgroep.

Als er nog geen werkgroep in jouw gemeente is, kun je met voldoende leden mogelijk zelf een werkgroep oprichten. Afdeling Gelderland ondersteunt je hierbij!

Wil je politiek actief worden?

Bekijk hier het algemene opleidingsaanbod voor leden.

In Gelderland zijn zes Partij voor de Dieren fracties, met 12 volksvertegenwoordigers gezeteld. Hier is de lijst met fracties en contactpersonen:

De fracties kunnen bij hun werk altijd hulp van vrijwilligers gebruiken!

Wil je politiek actief worden maar is er (nog) geen fractie in jouw gemeente? Of wil je je voorbereiden op de eerstvolgende lokale verkiezing in je eigen gemeente of waterschap? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier!

Wil je meedoen met acties van afdeling Gelderland?

Alle werkgroepen in Gelderland vallen onder de verantwoordelijkheid van afdeling Gelderland. Het afdelingsbestuur ondersteunt niet alleen de activiteiten van de werkgroepen, maar organiseert ook regelmatig zélf acties en een jaarlijkse Afdelingsvergadering. In de nieuwsbrief die alle Gelderse leden elk kwartaal krijgen lees je meer over wat er in de provincie georganiseerd wordt. Je kunt de activiteiten van afdeling Gelderland ook volgen via Facebook, Instagram, Youtube en Twitter.

Wil je jouw expertise inzetten voor ons? Of weet je niet zo goed wat bij je past?

Stuur ons een berichtje, we kijken graag samen met jou naar de mogelijkheden!

Je moet eerst cookies accepteren voordat je dit formulier kunt gebruiken