Doe mee


Met afdeling Gelderland of je plaat­se­lijke werkgroep

Wil jij ook iets doen voor de Partij voor de Dieren? Er zijn verschillende mogelijkheden om je in te zetten voor de partij!

Aansluiten bij een werkgroep

Werkgroepen van de Partij voor de Dieren bestaan uit georganiseerde leden die in hun eigen gemeente en regio het gedachtegoed van de partij uitdragen. Dat doen zij door campagne te voeren in verkiezingstijd, maar ook door activiteiten te organiseren op andere momenten. Je kunt dan denken aan filmvertoningen, flyeracties, lezingen of andere manieren waarop de Partij voor de Dieren lokaal zichtbaar wordt.

Momenteel zijn er in Gelderland 9 werkgroepen: in de Achterhoek, Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Harderwijk, Lochem, Nijmegen, Renkum en Zutphen. Als je geïnteresseerd bent kun je je aanmelden via gelderland@partijvoordedieren.nl of via de pagina van je lokale werkgroep.

In Wageningen zijn we de mogelijkheden voor een nieuwe werkgroep aan het onderzoeken. Als je zelf met een aantal actieve leden een werkgroep in jouw woonplaats of regio wilt starten kun je mailen met het bestuur van afdeling Gelderland op gelderland@partijvoordedieren.nl. We gaan er dan samen mee aan de slag!

Meedoen met acties van afdeling Gelderland

Alle werkgroepen in Gelderland vallen onder de verantwoordelijkheid van afdeling Gelderland. Het afdelingsbestuur ondersteunt niet alleen de activiteiten van de werkgroepen, maar organiseert ook regelmatig zélf acties en een jaarlijkse Algemene Ledenvergadering (ALV). In de nieuwsbrief die alle Gelderse leden elk kwartaal krijgen lees je meer over wat er in de provincie georganiseerd wordt. Je kunt de activiteiten van afdeling Gelderland ook volgen via Facebook en Twitter.

Een van onze fracties ondersteunen

In Gelderland zijn vijf Partij voor de Dierenfracties gezeteld. We hebben in de Provinciale Staten, gemeente Apeldoorn, gemeente Arnhem, gemeente Nijmegen en gemeente Buren elk twee zetels. De fracties kunnen bij hun werk altijd hulp van vrijwilligers gebruiken.

Als je interesse hebt om de Partij voor de Dieren-fracties in Gelderland te ondersteunen, kun je vrijblijvend contact opnemen via de onderstaande links:

Statenfractie Gelderland
Gemeenteraadsfractie Apeldoorn
Gemeenteraadsfractie Arnhem​
Gemeenteraadsfractie Nijmegen​
Gemeenteraadsfractie Buren