Doe mee


Met afdeling Gelderland of je plaat­se­lijke werkgroep

Wil jij ook iets doen voor de Partij voor de Dieren? Er zijn verschillende mogelijkheden om je in te zetten voor de partij!

Aansluiten bij een werkgroep

Werkgroepen van de Partij voor de Dieren bestaan uit georganiseerde leden die in hun eigen gemeente en regio het gedachtegoed van de partij uitdragen. Dat doen zij door campagne te voeren in verkiezingstijd, maar ook door activiteiten te organiseren op andere momenten. Je kunt dan denken aan filmvertoningen, flyeracties, lezingen of andere manieren waarop de Partij voor de Dieren lokaal zichtbaar wordt.

Momenteel zijn er in Gelderland 10 werkgroepen: in de Achterhoek, Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Harderwijk, Lochem, Nijmegen, Renkum, Wageningen en Zutphen. Als je geïnteresseerd bent kun je je aanmelden via gelderland@partijvoordedieren.nl of via de pagina van je lokale werkgroep.

Als er nog geen werkgroep in jouw gemeente is kun je met voldoende leden mogelijk zelf een werkgroep oprichten. Afdeling Gelderland ondersteunt je hierbij!

Meedoen met acties van afdeling Gelderland

Alle werkgroepen in Gelderland vallen onder de verantwoordelijkheid van afdeling Gelderland. Het afdelingsbestuur ondersteunt niet alleen de activiteiten van de werkgroepen, maar organiseert ook regelmatig zélf acties en een jaarlijkse Algemene Ledenvergadering (ALV). In de nieuwsbrief die alle Gelderse leden elk kwartaal krijgen lees je meer over wat er in de provincie georganiseerd wordt. Je kunt de activiteiten van afdeling Gelderland ook volgen via Facebook en Twitter.

Een van onze fracties ondersteunen

In Gelderland zijn zes Partij voor de Dierenfracties, met 12 volksvertegenwoordigers gezeteld. We hebben in de Provinciale Staten, Waterschap Rivierenland, gemeente Apeldoorn, gemeente Arnhem, gemeente Nijmegen en gemeente Buren elk twee zetels. De fracties kunnen bij hun werk altijd hulp van vrijwilligers gebruiken.

Als je interesse hebt om de Partij voor de Dieren-fracties in Gelderland te ondersteunen, kun je vrijblijvend contact opnemen via de onderstaande links:

Statenfractie Gelderland
Waterschapsfractie Rivierenland
Gemeenteraadsfractie Apeldoorn
Gemeenteraadsfractie Arnhem​
Gemeenteraadsfractie Nijmegen​
Gemeenteraadsfractie Buren

Politiek actief worden

Wil je politiek actief worden maar is er (nog) geen fractie in jouw gemeente? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier!

Je moet eerst cookies accepteren voordat je dit formulier kunt gebruiken