Doe mee


Sluit je aan bij het groeiend verzet in Gelderland!

Nieuw lid?

Welkom bij de Partij voor de Dieren! Nieuwe leden worden uitgenodigd voor een (online) bijeenkomst waarin we kennis maken en uitleg geven over de partij en wat je kunt doen als je actief wilt worden. Deze bijeenkomst wordt ongeveer vier keer per jaar verzorgd dus het kan even duren voor je een uitnodiging krijgt als je net lid bent geworden. De presentatie van deze bijeenkomst vind je hier.

Wil je actief worden?

Wil jij ook iets doen voor de Partij voor de Dieren? Er zijn verschillende mogelijkheden om je in te zetten voor de partij!

Wil je activiteiten organiseren? Sluit je dan aan bij een werkgroep!

Werkgroepen van de Partij voor de Dieren bestaan uit georganiseerde leden die in hun eigen gemeente en regio het gedachtegoed van de partij uitdragen. Dat doen zij door campagne te voeren in verkiezingstijd, maar ook door activiteiten te organiseren op andere momenten. Je kunt dan denken aan filmvertoningen, flyeracties, lezingen of andere manieren waarop de Partij voor de Dieren lokaal zichtbaar wordt.

Momenteel zijn er in Gelderland de volgende werkgroepen:

Als je geïnteresseerd bent kun je je aanmelden via gelderland@partijvoordedieren.nl of via de pagina van je lokale werkgroep.

Als er nog geen werkgroep in jouw gemeente is, kun je met voldoende leden mogelijk zelf een werkgroep oprichten. Afdeling Gelderland ondersteunt je hierbij!

Ben je nieuwsgierig wat werkgroepen doen? Hier vind je de highlights van de werkgroepen in 2021.

Wil je politiek actief worden?

Bekijk hier het algemene opleidingsaanbod voor leden.

In Gelderland zijn zes Partij voor de Dieren fracties, met 16 volksvertegenwoordigers gezeteld. Hier is de lijst met fracties en contactpersonen:

De fracties kunnen bij hun werk altijd hulp van vrijwilligers gebruiken! Momenteel is er een vacature bij de fractie Zutphen.

Wil je politiek actief worden maar is er (nog) geen fractie in jouw gemeente? Of wil je je voorbereiden op de eerstvolgende lokale verkiezing in je eigen gemeente of waterschap? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier!

Wil je meedoen met acties van afdeling Gelderland?

Alle werkgroepen in Gelderland vallen onder de verantwoordelijkheid van afdeling Gelderland. Het afdelingsbestuur ondersteunt niet alleen de activiteiten van de werkgroepen, maar organiseert ook regelmatig zélf acties en een jaarlijkse Afdelingsvergadering. In de nieuwsbrief die alle Gelderse leden elk kwartaal krijgen lees je meer over wat er in de provincie georganiseerd wordt. Je kunt de activiteiten van afdeling Gelderland ook volgen via Facebook, Instagram, Youtube en Twitter.

Wil je jouw expertise inzetten voor ons? Of weet je niet zo goed wat bij je past?

Stuur ons een berichtje, we kijken graag samen met jou naar de mogelijkheden!