Partij voor de Dieren Culemborg


Doe mee!


Over werkgroep Culemborg

Als PvdD-werkgroep zetten wij ons in om de standpunten van de Partij voor de Dieren uit te dragen in Culemborg. We organiseren bijvoorbeeld clean-ups, lezingen, films of PvdD-cafés. Ook flyeren we regelmatig om met bewoners in gesprek te gaan over zowel lokale als landelijke onderwerpen op het gebied van dier, natuur en milieu.

Er is genoeg te doen aan dierenwelzijn en andere PvdD thema’s binnen de stad Culemborg. Er zijn bijvoorbeeld dieren opgesloten in het park de Plantage, er wordt volop gevist binnen de Gemeente, de Redichemse Waard dreigt te worden volgestort met giftig slib en uilenshows gaan hardnekkig door op verschillende plekken. De werkgroep heeft veel ideeën en we kunnen daarbij zeker nog versterking gebruiken!

Wil jij je ook actief inzetten voor de partij? Wat leuk! Je kunt je aansluiten bij onze werkgroep door te mailen naar culemborg@partijvoordedieren.nl of door onderstaand formulier in te vullen. Alle hulp wordt gewaardeerd, van groot tot klein! Houd ook onze Facebook en Instagrampagina in de gaten voor aankondigingen van al onze activiteiten.

Word actief en help mee bij lokale activiteiten!

Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste mensen die zich willen inzetten om de Partij voor de Dieren groter te maken. In alle provincies zijn leden actief in afdelingen of werkgroepen. In verkiezingstijd wordt volop campagne gevoerd door de leden van deze werkgroepen, daarbuiten organiseren zij regelmatig acties en evenementen om het gedachtegoed van de Partij voor de Dieren nog meer bekendheid te geven.

Actieve leden helpen tijdens verkiezingscampagnes bijvoorbeeld door met verkiezingsstands op markten te staan en gaan de straat op om posters te plakken of te flyeren. Daarnaast organiseren de afdelingen en werkgroepen het hele jaar door informatieve evenementen zoals lezingen, filmavonden en workshops en nemen zij deel aan protestacties en demonstraties. Soms kunnen volksvertegenwoordigers ook ondersteuning van leden gebruiken door het schrijven van brieven naar gemeenten en organisaties.

Ben je lid van de Partij voor de Dieren en wil je meehelpen om onze idealen te verwezenlijken? Jouw bijdrage is van harte welkom!


Voor vragen kun je contact opnemen via onderstaand formulier.

(verplicht veld)
(verplicht veld)
(verplicht veld)