Werkgroep Culemborg


Doe mee!

Word actief en help mee bij lokale activiteiten!

Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste mensen die zich willen inzetten om de Partij voor de Dieren groter te maken. In alle provincies zijn leden actief in afdelingen of werkgroepen. In verkiezingstijd wordt volop campagne gevoerd door de leden van deze werkgroepen, daarbuiten organiseren zij regelmatig acties en evenementen om het gedachtegoed van de Partij voor de Dieren nog meer bekendheid te geven.

Actieve leden helpen tijdens verkiezingscampagnes bijvoorbeeld door met verkiezingsstands op markten te staan en gaan de straat op om posters te plakken of te flyeren. Daarnaast organiseren de afdelingen en werkgroepen het hele jaar door informatieve evenementen zoals lezingen, filmavonden en workshops en nemen zij deel aan protestacties en demonstraties. Soms kunnen volksvertegenwoordigers ook ondersteuning van leden gebruiken door het schrijven van brieven naar gemeenten en organisaties.

Ben je lid van de Partij voor de Dieren en wil je meehelpen om onze idealen te verwezenlijken? Jouw bijdrage is van harte welkom!

Werkgroep Culemborg

Werkgroep Culemborg heeft afgelopen jaar geflyerd met Dierendag en actie gevoerd tegen de herbouw van de Knorhof. De werkgroepleden hebben onze buurtgemeente Buren ondersteund met de verkiezingen door administratieve klussen te doen en een aantal keer de straat op te gaan gewapend met flyers. Het resultaat mag er zijn met het hoogste percentage PvdD-stemmen van Nederland! Daarnaast houden we tweemaal per jaar een afval-opruim wandeling samen met inwoners uit de stad. We hebben dit jaar ook deelgenomen aan de World Cleanup Day.

Als hoogtepunt heeft de werkgroep Culemborg haar eerste filmvertoning georganiseerd in het theater De Fransche School. Hierbij zijn gastsprekers uitgenodigd uit de Provinciale Staten en het Waterschap om te vertellen hoe de Partij voor de Dieren denkt over problemen rondom voedsel en water.

Er is genoeg te doen aan dierenwelzijn en andere PvdD thema’s binnen de stad Culemborg. Er zijn bijvoorbeeld dieren opgesloten in het park de Plantage, er wordt volop gevist binnen de Gemeente, de Redichemse Waard dreigt te worden volgestort met giftig slib en uilenshows gaan hardnekkig door op verschillende plekken. De werkgroep heeft veel ideeën en we kunnen daarbij zeker nog versterking gebruiken!

Wil jij je ook actief inzetten voor de partij? Wat leuk! Je kunt je aansluiten bij onze werkgroep door te mailen naar gelderland@partijvoordedieren.nl of door onderstaand formulier in te vullen. Alle hulp wordt gewaardeerd, van groot tot klein! Houd ook onze Facebookpagina in de gaten voor aankondigingen van al onze activiteiten.

Je moet eerst cookies accepteren voordat je dit formulier kunt gebruiken