Werkgroep Arnhem


Doe mee!

Werkgroep Arnhem

Werkgroep Arnhem is een heel diverse club mensen die samen het gedachtegoed van de partij uitdragen in onze stad en de directe omgeving. Iedereen heeft unieke kennis, vaardigheden en interesses en dat maakt dat we samen een grote verscheidenheid aan activiteiten kunnen organiseren. Bovendien hebben we het ook heel gezellig samen!

Wat doen we dan zoal? We ruimen zwerfafval op, organiseren twee keer per jaar een Politiek Café, meerdere keren per jaar een Ledencafé en we zetten ons in december altijd positief in voor het vuurwerkverbod door mensen te bedanken. In verkiezingstijd voeren we natuurlijk campagne! Dat doen we door posters te plakken en door de hele stad heen te flyeren. De werkgroep bereidt al deze activiteiten voor en komt één keer per maand (met uitzondering van juli en december) samen.

Wil jij je ook actief inzetten voor de partij? Dan kunnen we jouw inzet goed gebruiken! We kunnen vooral mensen gebruiken die het leuk vinden om activiteiten te organiseren én uit te voeren. Mensen die voor één of meerdere acties verantwoordelijkheid nemen en graag de handen uit de mouwen te steken. Bij de werkgroep is er veel ruimte voor eigen initiatief. Als jij een goed idee hebt voor een actie, dat binnen de richtlijnen van de partij en het budget valt, dan is daar alle ruimte voor! We zoeken denkers die tegelijkertijd doeners zijn en vooral op een positieve manier het gedachtegoed van de partij onder de aandacht willen brengen!

Je kunt kennismaken met de werkgroep door een keer mee te doen met een actie, mee te helpen met flyeren, naar een Politiek Cafés of Ledencafé te komen. Op die manier kun je laagdrempelig kennismaken met de andere werkgroepleden voordat je een naar vergadering hoeft te komen (al zijn die altijd heel fijn en constructief hoor).

Interesse? Check dan de agenda voor onze activiteiten, stuur een mail naar arnhem@partijvoordedieren.nl of vul onderstaand formulier in.


Volg ons ook op Facebook en Instagram voor nieuws over onze activiteiten & meer.

(verplicht veld)
(verplicht veld)
(verplicht veld)