Werkgroep Berg en Dal


Doe mee!

Werkgroep Berg en Dal

Werkgroep Berg en Dal is een diverse club mensen die samen het gedachtegoed van de partij uitdragen in onze directe omgeving. Iedereen heeft unieke kennis, vaardigheden en interesses en dat maakt dat we samen een grote verscheidenheid aan activiteiten kunnen organiseren. Bovendien hebben we het ook heel gezellig samen!

Wat doen we dan zoal? We ruimen zwerfafval op, we organiseren filmvoorstellingen en lezingen en we staan op informatiemarkten. In verkiezingstijd voeren we natuurlijk campagne! De werkgroep bereidt al deze activiteiten voor en komt regelmatig bij elkaar voor overleg.

Wil jij je ook actief inzetten voor de partij? Wat leuk! Je kunt je aansluiten bij onze werkgroep door te mailen naar bergendal@partijvoordedieren.nl. Alle hulp wordt gewaardeerd, van groot tot klein!

Volg ons ook op Facebook om op de hoogte te blijven van onze activiteiten!

Word actief en help mee bij lokale activiteiten!

Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste mensen die zich willen inzetten om de Partij voor de Dieren groter te maken. In alle provincies zijn leden actief in afdelingen of werkgroepen. In verkiezingstijd wordt volop campagne gevoerd door de leden van deze werkgroepen, daarbuiten organiseren zij regelmatig acties en evenementen om het gedachtegoed van de Partij voor de Dieren nog meer bekendheid te geven.

Actieve leden helpen tijdens verkiezingscampagnes bijvoorbeeld door met verkiezingsstands op markten te staan en gaan de straat op om posters te plakken of te flyeren. Daarnaast organiseren de afdelingen en werkgroepen het hele jaar door informatieve evenementen zoals lezingen, filmavonden en workshops en nemen zij deel aan protestacties en demonstraties. Soms kunnen volksvertegenwoordigers ook ondersteuning van leden gebruiken door het schrijven van brieven naar gemeenten en organisaties.

Ben je lid van de Partij voor de Dieren en wil je meehelpen om onze idealen te verwezenlijken? Jouw bijdrage is van harte welkom!