Werkgroep Bron­ck­horst


Doe mee!

Werkgroep Bronckhorst bestaat uit een club actieve leden die zich inzet voor dierenwelzijn, natuur en milieu binnen de gemeente Bronckhorst. Het gedachtegoed van de Partij voor de Dieren vormt hierin het vertrekpunt en kader.

Bronckhorst is een plattelandsgemeente die bestaat uit 5 wijken, Vorden, Hengelo, Zelhem, Steenderen, Hummelo-Keppel, met daarin 44 kernen. Veel kernen kennen hun eigen lokale feesten en gebruiken en er is over het algemeen een sterk lokaal netwerk (noaberschap). Daarnaast behoort Bronckhorst met een grondoppervlakte van 28.642 hectare tot één van de grootste gemeenten van Nederland.

Als werkgroep organiseren we diverse activiteiten waarmee we werken aan de bekendheid van de partij maar ook belangrijke thema's onder aandacht brengen. Van een clean-up tot een informatieve bijeenkomst over bomen of over plantaardige voeding. Zo is er ook voor ieder werkgroeplid een manier om bij te dragen. Meedenken, meedoen of beiden, waarbij gezelligheid voorop staat.

Ben je geïnteresseerd, wil je ook aansluiten of ben je gewoon nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op via bronckhorst@partijvoordedieren.nl . Wij heten elk nieuw lid van harte welkom.