Werkgroep Ede


Doe mee!

Werkgroep Ede
De gemeente Ede bestaat uit Ede, Bennekom, Lunteren, Ederveen, Harskamp, Wekerom, Otterlo, De Klomp, Deelen en (deels) Hoenderloo. De werkgroep Ede is opgericht in 2022 door enthousiaste leden van de Partij voor de Dieren uit deze gemeente. Als werkgroep dragen we samen het gedachtegoed van de partij uit in de gemeente Ede en waar kan daarbuiten. Iedereen in de werkgroep heeft unieke kennis, vaardigheden en interesses en dat maakt dat we samen een verscheidenheid aan activiteiten kunnen organiseren. Bovendien hebben we het ook heel gezellig samen!

De werkgroep Ede streeft naar een leefbare plek voor alle bewoners van de gemeente Ede, ook voor de vele (landbouwhuis)dieren die in de gemeente Ede leven. Wij willen niet alleen voor Edenaren een stem zijn, maar ook voor de dieren die in de gemeente Ede leven. De gemeente Ede kent ook meerdere natuurgebieden, zoals De Ginkel en de Sysselt. We willen dat er gezorgd wordt voor een betere staat van deze natuurgebieden.

De werkgroep Ede telt momenteel 8 leden. We voeren campagne met bijvoorbeeld flyeracties, verkiezingsposters plakken en zwerfafval rapen. Ook organiseren we onder andere PvdD-café’s, filmavonden en lezingen, waar leden van de Partij voor de Dieren en geïnteresseerden elkaar kunnen ontmoeten.

Wil jij regelmatig of af en toe helpen met acties zoals flyeren of zwerfafval rapen? Heel fijn! We horen graag van je via ede@partijvoordedieren.nl of via onderstaand contactformulier.

Verder zijn wij te vinden op Facebook en Instagram. Houd onze Facebook-pagina en Instagram-account in de gaten voor aankondigingen van onze activiteiten.