Werkgroep Renkum


Doe mee!

Werkgroep Renkum

Werkgroep Renkum is in 2013 opgericht door enthousiaste leden van de PvdD uit onze gemeente die bestaat uit de zes dorpen; Doorwerth, Heelsum, Heveadorp, Oosterbeek, Renkum, Wolfheze. Gemeente Renkum en is voor ecologie en (wilde) dieren van groot belang. Renkum is de eerste bij-vriendelijke gemeente van Gelderland en Oosterbeek was in 2004 zelfs het “Groenste dorp van Europa”. Je vindt hier verder het vegetarisch rusthuis Felixoord en Avolare een wildopvang voor hulpbehoevende inheemse wilde dieren. Een inspirerende omgeving, zo is ook Marianne Thieme hier opgegroeid.

Werkgroep Renkum streeft naar 6 duurzame en diervriendelijke dorpen. We willen mensen eraan herinneren dat ze niet de enige bewoners zijn in de gemeente.

De werkgroep telt zo'n 10 leden die campagne voeren met flyeracties, verkiezingsposters plakken, maar ook in actie schieten vóór het dier en tégen wie daar op schiet! Wil jij ook woorden omzetten in daden? Kom dan kennismaken met werkgroep Renkum!

De werkgroep is te bereiken via: renkum@partijvoordedieren.nl of via onderstaand contactformulier. Houd onze Facebook-pagina en instagram in de gaten voor aankondigingen van al onze activiteiten.

Word actief en help mee bij lokale activiteiten!

Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste mensen die zich willen inzetten om de Partij voor de Dieren groter te maken. In alle provincies zijn leden actief in afdelingen of werkgroepen. In verkiezingstijd wordt volop campagne gevoerd door de leden van deze werkgroepen, daarbuiten organiseren zij regelmatig acties en evenementen om het gedachtegoed van de Partij voor de Dieren nog meer bekendheid te geven.

Actieve leden helpen tijdens verkiezingscampagnes bijvoorbeeld door met verkiezingsstands op markten te staan en gaan de straat op om posters te plakken of te flyeren. Daarnaast organiseren de afdelingen en werkgroepen het hele jaar door informatieve evenementen zoals lezingen, filmavonden en workshops en nemen zij deel aan protestacties en demonstraties. Soms kunnen volksvertegenwoordigers ook ondersteuning van leden gebruiken door het schrijven van brieven naar gemeenten en organisaties.

Ben je lid van de Partij voor de Dieren en wil je meehelpen om onze idealen te verwezenlijken? Jouw bijdrage is van harte welkom!


(verplicht veld)
(verplicht veld)
(verplicht veld)