Werkgroep Rheden


Doe mee!

Werkgroep Rheden

De werkgroep Rheden is een leuke, diverse groep mensen die in de dorpen van de gemeente Rheden gezamenlijk het gedachtegoed van de partij uitdragen. De dorpen die tot de gemeente Rheden behoren zijn: Rheden, De Steeg, Ellecom, Dieren, Spankeren, Velp en Laag-Soeren. Met het natuurgebied de Veluwezoom in onze achtertuin voelen we ons allemaal sterk verbonden met de natuur en dieren in onze omgeving. Onze leden hebben allemaal hun unieke vaardigheden, interesses en kennis. Hierdoor kunnen we verschillende activiteiten organiseren waarbij ieder zijn talent in kan zetten voor de partij. Daarnaast is het natuurlijk ook erg gezellig om met z’n allen bezig te zijn.

Een greep uit onze activiteiten: We ruimen zwerfafval op, we flyeren tijdens verkiezingstijd maar ook bijvoorbeeld rond kerst, Pasen en dierendag. We organiseren filmvoorstellingen en lezingen en we staan op informatiemarkten. In verkiezingstijd voeren we natuurlijk campagne! De werkgroep bereidt al deze activiteiten voor en komt eens in de zes weken bij elkaar voor overleg.

Wil jij je ook actief inzetten voor de partij? Wat leuk! Je kunt je aansluiten bij onze werkgroep door te mailen naar gelderland@partijvoordedieren.nl of door onderstaand formulier in te vullen. Alle hulp wordt gewaardeerd, van groot tot klein!

Houd onze Facebook in de gaten voor al onze activiteiten.