Werkgroep Zutphen


Doe mee!

Word actief en help mee bij lokale activiteiten!

Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste mensen die zich willen inzetten om de Partij voor de Dieren groter te maken. In alle provincies zijn leden actief in afdelingen of werkgroepen. In verkiezingstijd wordt volop campagne gevoerd door de leden van deze werkgroepen, daarbuiten organiseren zij regelmatig acties en evenementen om het gedachtegoed van de Partij voor de Dieren nog meer bekendheid te geven.

Actieve leden helpen tijdens verkiezingscampagnes bijvoorbeeld door met verkiezingsstands op markten te staan en gaan de straat op om posters te plakken of te flyeren. Daarnaast organiseren de afdelingen en werkgroepen het hele jaar door informatieve evenementen zoals lezingen, filmavonden en workshops en nemen zij deel aan protestacties en demonstraties. Soms kunnen volksvertegenwoordigers ook ondersteuning van leden gebruiken door het schrijven van brieven naar gemeenten en organisaties.

Ben je lid van de Partij voor de Dieren en wil je meehelpen om onze idealen te verwezenlijken? Jouw bijdrage is van harte welkom!

Werkgroep Zutphen

Werkgroep Zutphen heeft begin 2014 een doorstart gemaakt en is snel gegroeid tot een gezellige en actieve werkgroep. Momenteel bestaat de werkgroep uit twaalf leden die allemaal op hun manier een unieke bijdrage leveren. ​Als werkgroep voeren wij flink campagne in verkiezingstijd, maar ook daarbuiten zijn wij actief. We organiseren o.a. informatiekramen en filmavonden, wij voeren actie in de regio, wij bezoeken raadsvergaderingen, dienen zienswijzen in, gaan op werkbezoek bij organisaties en flyeren op themadagen.

Wil je lid worden of kennis komen maken? Je bent van harte welkom! Stuur een mail naar zutphen@partijvoordedieren.nl of volg onze Facebookpagina. Je kunt ook het formulier onderaan deze pagina gebruiken.

Als werkgroeplid hoef je niet alles te kunnen. De een is meer geïnteresseerd in gemeentelijke politiek, de ander meer in actie voeren. Elke bijdrage wordt gewaardeerd, hoe klein die ook is!

Ben jij lid van de partij en heb jij interesse om politiek actief te worden voor de Partij voor de Dieren op gemeentelijk niveau? Voel je dan welkom om contact op te nemen en kennis met ons te maken!

Voor vragen kun je contact opnemen via onderstaand formulier.

(verplicht veld)
(verplicht veld)
(verplicht veld)