Eerste Apel­doorns restaurant met Vleesloze Maandag


23 november 2009

WERKGROEP -

In samenwerking met de Partij voor de Dieren introduceert Italiaans restaurant Bel Paese als eerste in Apeldoorn een Vleesloze Maandag. Op maandag 28 december wordt er een biologisch en vegetarisch vijfgangendiner voor slechts € 17,50 gepresenteerd. Kopstukken van de Partij voor de Dieren, waaronder de Apeldoornse Harry Voss, zullen aanwezig zijn bij deze eerste vleesloze maandag in Apeldoorn. Elke gang wordt ingeleid door dominee en dichter Hans Bouma.

De Vleesloze Maandag (Meat Free Monday) is geintroduceerd door popster en ex-Beatle Paul McCartney. De belangrijkste boodschap is dat hij wil dat de Britse bevolking iedere week minimaal 1 dag geen vlees eet. Daarmee zal de CO2-uitstoot afkomstig uit de vleesproduktie aanzienlijk verminderd worden, hetgeen ons allemaal ten goede komt. Marianne Thieme en de Partij voor de Dieren ondersteunen zijn initiatief van harte.

Iedereen die maandag 28 december wil mee eten, kan zich opgeven via h.voss [at] partijvoordedieren.nl. Klik op de onderstaande uitnodiging om deze te vergroten.

Gerelateerd nieuws

Lancering Meldpunt Jachtmisstanden

WERKGROEP - De Partij voor de Dieren Gelderland lanceert op 16 november in navolging van andere provincies het Meldpunt Jacht...

Lees verder

Beat the heat now: Grote klimaatactie in Arnhem

WERKGROEP - Zaterdag 28 november staat Arnhem in het teken van de Klimaattop in Kopenhagen. Tussen 11.00 uur en 16.00 uur kan...

Lees verder