Mogelijk gratis wifi in treinen in Achterhoek


2 mei 2012

De provincie Gelderland zal met de aanbieders van het Gelderse openbaar vervoer overleggen over gratis draadloos internet (wifi) in de regionale treinen in de Achterhoek. Het college van Gedeputeerde Staten zei dit toe in reactie op een verzoek van de Partij voor de Dieren Gelderland.

De Partij voor de Dieren wil hiermee het reizen met het openbaar vervoer zo aangenaam mogelijk maken. Aangezien het nog wel een tijd zal duren voor er meer rails ligt tussen Arnhem en Winterswijk, kan wifi in de trein de pijn mogelijk verzachten.

De Partij voor de Dieren diende een motie met daarin het verzoek in, tijdens de Statenvergadering van 25 april, bij het onderwerp Lange termijnverkenning spoorlijn Arnhem-Winterswijk. Gedeputeerde Staten nam de motie over, waardoor de Partij voor de Dieren hem kon intrekken.

Gerelateerd nieuws

Partij voor de Dieren daagt college Gelderland uit voor recordjacht OV-reizen

De Partij voor de Dierenfractie in Gelderland heeft het college van Gedeputeerde Staten van Gelderland via schriftelijke v...

Lees verder

Geen bouwstop megastallen in Gelderland

Het was even spannend, maar van de vier moties die de Partij voor de Dieren op de laatste vergadering voor het reces indien...

Lees verder